Hagestue

Hagestuen er et samlingspunkt hele året.

Lag en inspirerende atmosfære rundt ditt hjem, med rom for mer selskap, mer alenetid eller rett og slett et ypperlig sted for hjemmekontor. Mulighetene er mange, du gir oss ideen og vi designer sammen med deg akkurat den løsningen som passer deg og bygget ditt.

Alle våre hagestuer er tilpasset norske forhold og snølast. Du får et behagelig inneklima uansett vær og du får et rom som du kan nyte hele året.

ORANSJERI

Lag en helt unik atmosfære med Oransjeri.

Et isolert orangeri gir huset et helt nytt rom og forlenger hageseongen med flere måneder, eller for hele året. Glasspartiene gir deg et helt unikt lysinnfall året rundt. La haven flytte inn, og få en helt ny opplevelse av boligen din.

Orasjeriene leverer vi som standard modeller og helt tilpassede løsninger. Vi tenger løsningen sammen med deg, og alle våre modeller er tilpasset norske forhold og snølast.

Lysthus

Lysthuset…

Det å sitte ned å koble av i et lysthus en herlig sommerdag eller kveld sammen med gode venner, med reker og hvitvin, eller slappe av med en god bok etter en stressende dag på jobben, gjør godt for kropp og sjel. Lysthuset blir hva man gjør det til og innredningen kan varieres i det uendelige. Scan Pro AS tilbyr også lysthus med ildsted, disse modellene er beregnet for helårsbruk.

PVC-u-rammer, dobbelt 28mm sikkerhetsglass med 1 dobbeltdør med flerpunkts låser, 4 låsbare vinduer, justerbare dørhengsler, lav aluminiumsterskel og utvendig vannbrett. Du kan velge forskjellige taktyper. Alle våre bygg tåler kraftig vind, regn og snø. Leveres med 2-lags 28mm glass vegger fra gulv til tak.

Skyroof

Unn deg det vakreste taklyset.

Det er ingen tvil om at det å la det naturlige dagslyset strømme inn i rommet skaper en stemning utenom det vanlige. Du får lett følelsen av å sitte utendørs. Og i Norge har vi behov for mye lys når de korte dagene setter inn.

Flere og flere velger å inkluderer løsninger som SkyRoof når de bygger nytt eller skal renovere og modernisere et bygg. Ta kontakt og vi finner løsningen for deg sammen.

Glassfasade

Naturen rett inn

Hvis du vil ha naturen rett inn i stua, eller du har et selskapslokale som skal se litt ekstra lekkert ut er galssfasade løsningen. Det finnes utrolig mange muligheter, og vi har erfarne fagfolk som hjelper deg å velge og designe din spesialløsning.

Egen tegnestue hos Scan-Pro

I vår tegnestue kan du få tegnet opp et forslag sammen med en av våre konsulenter, uten forpliktelser til kjøp. Du kan få fasadene uisolert, eller med markedets beste isolerte 3-lags glass. Husk at glassvegger også kan være ypperlig til innvendig bruk. Spør oss! Vi hjelper deg gjerne.

 

Grillhytte

De gode historiene rundt bålet

Med en grillhytte får du en intim plass hvor alle er med når man tilbereder maten eller bare koker en kaffekopp i flammene. Dette er et perfekt sted for gode samtaler og lystige lag, uansett vær!

Grillhytter produsert i Lapplandsk malmfuru. Isolerglass i alle vinduer. Grillhyttene er seks- eller åttekantet med heldekkende tregulv. Disse leveres komplett med eksklusiv grill /ildsted med bord, skorstein, tallerkener, kniv- og gaffelsett, bjørkekrus, stor stekepanne, grytekluter, kvartsur, termometer, kjeleunderlag, serviettholder, gjestebok, flaskeåpner, flaskekikkert, julenisse, reinhornsmjøl og reinsdyrskinn. Grillhyttene får du i følgende størrelser: Grillstue 9,2m², Grillhytte 9,2m², Grillhytte 16,5m², XL Eventhytte

 

 

 

Interiør/møbler

Velkommen til Scan Pro Interiøravdeling i Larvik

Vår spesialitet er farge, form og innredning, og målet vårt er å inspirere deg til å fornye hjemmet og uterommet ditt, helt eller delvis. Hos oss får du mange nyttige råd og tips – og masse deilig inspirasjon.

Vi har stort utvalg av tepper, interiør, lamper, tekstiler og møbler bla. fra Riviera Maison, Home Factory, Artwood og Lexington.

Vi produserer vinterisolerte lysthus, oransjerier og hagestuer etter kundes ønsker og mål. Våre grillhytter, badstuer og eventhytter levers i en rekke ulike modeller og vi kan også tilpasse disse etter kundes ønsker.

Vår butikk har mengder av inspirasjon for deg som skal pusse opp eller bygge nytt.

Besøk våre nettbutikker
www.RMshop.no
www.scandesign.no

 

 

 

Vi har et godt utdannet personell med en sterk kompetanse innenfor design, arkitektur, farge og ute-rommet. Vi tilbyr tjenester som boligstyling, hjemmebesøk i forbindelse med ombygging og oppussing samt befaring, tegning og montering av tilbygg vinterhage og paviljonger. Vi har også gode avtaler med gulvleggere og malere.

Vi låner ut henger til våre kunder tilbyr også utkjøring av produkter. Vi leier ut tepperenser.

 

Besøk vårt showroom i Larvik

Kart og åpningstider
«Scan-pro leverte vår fantastiske hagestue, og vi er veldig fornøyd med god service og montering»
Se eksempler på leveranser